Centrul de agrement Sport Relax, situat în Zăicești, Botoșani este un club de activități sportive, educative și distractive, destinat exclusiv copiilor energici și dornici de mișcare. Într-un cadru natural, departe de poluare, clubul îmbină tradiția și modernitatea, oferind un ambient plăcut de distracție copiilor, indiferent de anotimp. Acesta este prevăzut atât în interior, cât și în exterior cu spații special amenajate pentru susținerea diferitelor activități.

Cu o experiență de 10 ani în lucrul cu copiii, echipa Sport Relax formată din Andrieș Vasile, Sfabu Marius, Aciobăniței Cezar, Bilibau Victorița, Daniliuc George și Țurcanu Gabriel contribuie la dezvoltarea armonioasă a celor mici. Clădirea, finalizată în anul 2015, este proiectată și executată special pentru siguranța și distracția copiilor, fiind dotată în interior cu piscină, sală de joacă cu topogan gonflabil, trambuline, masă de hochei, sală de petreceri, sală de biliard, tenis de masă, darts și multe altele. Exteriorul acesteia pune la dispoziție piscina exterioară proiectată special pentru copii, jacuzzi, teren de volei, teren de fotbal, tiroliană, cabană cu joc modular, foișor pentru serbări, umbrar și altele.

Piscina din interior este una dintre cele mai moderne din Botoșani, având filtre de temperatură care asigură creșterea progresivă a acesteia. Adâncimea piscinei este curprinsa între 130-175 cm, fiind destinată în special cursurilor de înot organizate pentru copiii cu vârste cuprinse între 4-12 ani.

În cadrul complexului de agrement Sport Relax, pe lângă cursurile de înot destinate celor mici, vă punem la dispoziție posibilitatea de a organiza petreceri aniversare, serbări școlare la finalul anului școlar, în interior sau în aer liber, dar și posibilitatea de a participa la programul de vară organizat pe perioada vacanței. Toate aceste activități contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a fiecărui copil, oferindu-le prilejul perfect de distracție, socializare și învățare în grup.

Misiunea clubului Sport Relax este aceea de a îndemna copiii la sport și mișcare, prin joc și distracție, într-un cadru natural care să le permită să își consume energia într-un mod benefic dezvoltării lor. În condiții de siguranță și sub atenta supraveghere a personalului, copiii vor petrece timp de calitate într-o locație modernă, în care dezvoltarea sănătoasă este pusă în prim planul activităților desfășurate.

Recenzii Clienti Sport Relax